press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Side view
Side view
press to zoom
West Elevation
West Elevation
press to zoom
East  Elevation
East Elevation
press to zoom
South  Elevation
South Elevation
press to zoom
Section
Section
press to zoom
Frames
Frames
press to zoom
PROJECT TITLE

IGSBE Pavilion 

LOCATION

Tel Aviv University 

YEAR

2015

PARTENERS

The IGSBE Pavilion

IGSBE Group

Berlin (DE) -Tel-Aviv (IL) | 2015 The "Israeli-German Pavilion" was built as an Israeli-German educational construction site in Tel-Aviv. Priorities are energy and resource protection, simple and eco-friendly building including sustainable solutions for heat and cold protection. It functions as an outdoor social activity space, and features a shading and sun filter element that was made using advanced digital planing and design to fabrication.